Mijn diensten

Ik kan u helpen met het onderhouden van uw tuin, het geven van advies of het maken van beplantingsplannen.

Tuinonderhoud

Ik help u graag met alle voorkomende tuinwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het onkruidvrij maken van borders en bestrating, het snoeien van bomen en heesters, het scheren van heggen of het maaien van uw gazon. Maar ook het schoonmaken van uw dakgoot is geen probleem.

Maak een afspraak ›

Advies

Met mijn jarenlange ervaring in de groenvoorziening, kan ik u adviseren over het onderhouden en renoveren van uw tuin. Ik kan u bijvoorbeeld advies geven over milieubewust tuinieren, het toepassen van onderhoudsvriendelijke beplanting of het op de juiste wijze snoeien van bomen en heesters.

Vraag advies ›

Beplantingsplannen

Ook over het renoveren of opnieuw indelen van uw tuin kan ik meedenken. In overleg met u maak ik hét beplantingsplan voor uw tuin.

Ik houd bijvoorbeeld van tuinen met een duidelijke basisstructuur van hagen, paden en gazons. Daarbij passen bijzondere heesters en bomen, borders met stevige borderplanten en siergrassen die met elk zuchtje wind meeveren. Door goed doordachte beplantingsplannen te maken, zet ik borders neer om van te genieten!

Maak een afspraak ›

Wat klanten zeggen

“Kris kwam met een gedegen plan en had verrassende ideeën. Mooi om te zien hoe bloemen en planten als een prachtig geheel bij elkaar werden gezet!”

Wietske, Oentsjerk

Scherpe prijzen

U betaalt De Tuinbaas hoveniersbedrijf een scherp tarief per uur. Maar geen tuin is gelijk, een klus dus ook niet. Ik kom eerst bij u langs om met u te bespreken wat uw wensen zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.


Wat kan ik voor u doen?

De Tuinbaas hoveniersbedrijf werkt voor particulieren en bedrijven met een kleinschalig bedrijfsterrein.

Contact opnemen ›