Het hoveniersbedrijf

Tuinieren is mijn vak én mijn passie. Na jaren lang gewerkt te hebben in de groenvoorziening, ben ik een hoveniersbedrijf gestart om mijn passie en vakmanschap met u te kunnen delen.

Onderhoudsvriendelijk
Een mooie tuin hoeft niet moeilijk te onderhouden zijn. Ik maak gebruik van sterke en onderhoudsvriendelijke vaste planten, bijzondere bomen & heesters en siergrassen die met elk zuchtje wind meeveren. Zo zet ik onderhoudsvriendelijke borders neer om van te genieten!

Alliums

Bij voorkeur milieuvriendelijk en duurzaam
Milieuvriendelijk tuinieren vind ik belangrijk. Ik gebruik bij voorkeur dan ook geen chemische bestrijdingsmiddelen. Verder probeer ik te zorgen voor beschutting, nestgelegenheid en nectar rijke bloemen, om zo vogelvriendelijke tuinen te laten ontstaan en het insectenleven te bevorderen. Daarnaast probeer ik duurzaam te werken door bijvoorbeeld oude materialen te hergebruiken.

Kwaliteit
‘Hup, hup, in de grond en klaar is kees’? Niks daarvan. Van De Tuinbaas hoveniersbedrijf mag u kwaliteit verwachten. Voor een scherpe prijs.

Een eeuwen oud beroep

Een tuinbaas is een vakman die de hoogste graad van perfectie nastreeft. Zijn kennis en kunde bepaalde vroeger de kwaliteit van de tuinen en parken rondom een buitenplaats of slot. Een verantwoordelijke taak, omdat een goed onderhouden tuin veel aanzien betekende.

Mijn hoveniersbedrijf draagt de naam ‘Tuinbaas’, omdat ik met passie en vakmanschap streef naar kwaliteit.

Wat kan ik voor u doen?

De Tuinbaas hoveniersbedrijf werkt voor particulieren en bedrijven met een kleinschalig bedrijfsterrein.

Contact opnemen ›